“lakoća darivanja”

Domato LD, d.o.o. mala je hrvatska tvrtka koja uz dobro organiziranu mrežu poslovnih partnera pruža vrhunsku uslugu odabira poslovnih poklona.
Promocija i poslovno darivanje dio je marketniških alata, neizostavnih u modernom poslovanju.
Uz dugogodišnje iskustvo u radu, pomoći ćemo vam u odabiru i najidealnijoj prezentaciji vaše tvrtke, proizvoda ili branda.

Preko 10 godina rada – 2007 – 2020
Uz moto „ lakoća darivanja“ cilj nam je pružiti klijentima uslugu visoke kvalitete i povjerenje u siguran i dobro obavljen posao.

Lenka Domazet

Naša Misija

Cilj nam je pružiti klijentima kvalitetnu uslugu kupnje promotivnih artikala i poklona te uslugu dizajna,tiska i gravure na kupljene proizvode.
U odabiru artikala se prvenstveno oslanjamo na osmišljavanje različitih setova i atraktivnih pakiranja.
Za potrebe kongresa, sajmova, prezentacija ili drugih sličnih prigoda tijekom cijele godine, klijentima pomažemo u odabiru i kupnji promotivnih artikala u širokom rasponu cijena i dizajna.
Članica smo klastera poslovnog odijevanja te pružamo uslugu razrade koncepta i izrade poslovnog odijevanja za uposlenike (tvrtke, banke, hoteli…)

15 000 proizvoda

U ponudi imamo zasigurno poklon za svakoga

Darovi po mjeri

Slažemo poklon pakete po Vašoj mjeri i želji

Dostava u Vašu tvrtku

Darove pakiramo i dostaljamo u Vašu tvrtku

Iz medija

Poslovni darovi i Domato LD u časopisu LIDER

Da biste poklonili nekome savršen dar, potrebno je poznavati klijenta, suptilno razgovarati s njim i slušati ga odnosno ‘čitati’ između redaka, ističe Lenka Domazet, direktorica Domato LD-a. Dodaje da je to vještina koja se stječe iskustvom u radu, što nije moguće ostvariti sa svakom strankom…

Poslovno Božićno i Novogodišnje darivanje i Domato LD u časopisu LIDER

Poslovno darivanje dio je tradicije u poslovanju naših tvrtki. Očuvanjem ovih običaja osim darivanja poslovnih partnera potičemo i proizvodnju hrvatskih proizvoda mnoštva domaćih malih tvrtki. U ponudi su mnogi gastro, eno i etno proizvodi, upakirani u pomno…

Prijavite se na Newsletter!

Prijavite se jer Domato LD uvijek daruje!